Travel PT - шаблон joomla Скрипты

Residence Dikre

357  Fußball Trikot - Dawn

357 Fußball Trikot - Dawn

Dawn fußball trikot MiraCgd
Real Madrid er videre til kvartfinalen i Champions League. Det er ikke nyheter; Det som er nytt, er at de virkelig fryktet at de kanskje ikke ville være det. Med seks minutter på vei befant Schalke seg innenfor et mål om å fullføre en ekstraordinær omstilling. Tyskerne vant 4-3 på Santiago Bernabéu, et resultat som var nok til å avslutte et 10-kamps vinnende løp for Madrid, men ikke til slutt for å avslutte forsvaret deres til europacupen. Fortsett slik, men de vil ikke vare mye lenger. Ved sluttspurten dro Cristiano Ronaldo, scoreren av to mål, og ristet på hodet. Det hadde vært et vanvittig spill. Det skulle ikke være slik; det skulle være enkelt.

Madrid hadde vunnet 2-0 i Tyskland, og motstanderne fußball trikot hadde ikke imponert. Ideen om at de kan bli slått ble aldri underholdt, enda mindre ideen om at de kan bli eliminert. Førstnevnte skjedde, sistnevnte gjorde det nesten. Schalke var suveren, rev i Madrid og skremte dem. Avslutningen kan ha vært heldig, men ledelsen var det ikke. Schalke hadde først avansert høyresiden allerede i andre minutt, bare for at Marco Höger sendte over et fryktelig innlegg; Choupo-Moting sidefoten noen minutter senere, og deretter et pent trekk, igjen til høyre, endte med et skudd rett på Casillas og et hevet flagg. Like etterpå hacket Raphaël Varane en bort til et lydspor av nervøse fløyter og Toni Kroos grep inn rett foran Huntelaar.

Casillas reddet denne gangen fra Meyer, men han kunne bare søle ballen i banen til Huntelaar som slo høyt inn i nettet. Schalke dominerte. Madrid klarte ikke å presse, og kunne ikke spille. Hver ball inn i boksen var et hjerteinfarkt, eliminering hadde blitt en veldig reell mulighet. Ronaldo ankom igjen like før halvtid for å heade sitt åttende mål på åtte kamper. Et perfekt kryss ble feilvurdert av Timon Wellenreuther og Ronaldo hoppet til hodet inn. Noe ro hadde kommet og det økte syv minutter ut i andre omgang. Coentrão dundret ballen videre til Karim Benzema og lurte i en offside-posisjon. Han skar inn vannrett fra venstre, drev bort fra et par utfordringer og fußballtrikots trillet ballen hjem.

Fortsatt ga ikke Schalke seg. Hvis ikke annet fordi de likte dette spillet for sin egen skyld. Selv om de dro ut, noe de alltid hadde forventet å gjøre, var det tilfredshet med å spille på denne måten i Santiago Bernabéu. Fire minutter senere satt den 19 år gamle Leroy Sané, som hadde kommet på for sin første Champions League-kamp da Choupo-Moting ble tvunget av en halvtime inn, sammenrullet i et nydelig skudd med venstrefoten. Men så oppsummerer usannsynlige dette spillet. Tiden tikket bort, og med Luka Modric til slutt introdusert i timen etter et fire måneders fravær gjennom skade, fikk Madrid litt kontroll. Men med seks minutter å gå falt en løs ball på Huntelaar og han styrtet et skudd inn fra stolpen.

BethCorne fodboldtrøjer børn Hildegard